Lirik Lagu Darso - Kahayang Keukeuh


Darso - Kahayang Keukeuh

Mimitina iseng
kureuseup ngaheureuyanna
Geugeut ka geulisna
Gereget kan bodina

     Tina iseng kalah manteung
     tina heureuy asup kana hate
     tungtungna kuring bebeakan

Ngabelaan nganjuk ngahutang
mahugi hayang kapake
lindeuk - lindeuk japati
rek dicium mah hararese

     Usaha anu can hasil
     kaburu beakeun modalna
     rek ngalamar teu boga duit

Kuring nu ngoleang
manehna kabandang batur
cinta nu kapakan
hate kuring kakalayangan

     Kahayang teu kahontal
     manehna kawin jeung batur
     hate anu peurih
     ceurik ceurik ku nalangsa

Duriat pageuh
kahayang keukeuh
ngalamun teu paruguh

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »