Lirik Lagu

nolae gasa, song lyrics, låttexter, testi di canzoni, paroles de chansons, letras de canciones, Kashi, teksty pesen

Monday, November 4, 2013

Lirik Lagu Darso - Naon Lepatna

Darso - Naon Lepatna


Naon leupatna, naon dosana
mun diri katarik geter simpati
kabandang kamelang

     Naon leupatna, naon dosana
     mun rasa rumasa nyimpaykeun tresna
     mikaasih ka dirina

kapan cinta kedah anteb jeng asihna
kapan asih kedah tingtrim sumandingna
sedeng rasa rumasa ....demi kasatiaan

No comments: