Lirik Lagu

nolae gasa, song lyrics, låttexter, testi di canzoni, paroles de chansons, letras de canciones, Kashi, teksty pesen

Monday, November 4, 2013

Lirik Lagu Darso - Sakur Ngimpi

 Darso - Sakur Ngimpi

Saprak anjeun ngaléos
Ngabeubeutkeun duriat
Hirup asa nunggeulis
Haté mararinggis

     Saprak anjeun ninggalkeun
     Ngararajéet cinta urang
     Pikiran baluweng
     Pinuh ku émutan

Sagala rasa kabawa anjeun
Saparo nyawo ngilu ka anjeun
Nikmati hirup leungit teu nyésa
Teuing kamana

     **
     Létah teu mirasa sagala karasa pait
     Saré gulang guling hésé peureum

reff…
Kahayangmah ieu téh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang
Tina kasombongan diri

     Kahayangmah waktu teh ngulang deui
     Sabulan anu katukang
     Basa silih keukeupan

Ngahelas kaleungitan
Ngoréjat seseblakan
Lieuk euweuh, lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan

     Ngarep-ngarep sakur ngimpi
     Ngarep-ngarep anjeun datang
     Tiap detik gé tatanya
     Dimana anjeun

balik ke **

No comments: