Lirik Lagu Doel Sumbang - Ai

Arek mungkir euweuh alesan keur mungkir
irland endang ku Ai
Hese bohong rumasa teu bisa bohong
irland oleng ku Ai
Ayeuna Asep sisiga nu kabedil ku jangjawakan
Kapanah ku kinasihan
Lieur ku Ai
Kabedil ku jangjawakan
Kapanah ku kinasihan
Gelo ku Ai
Samara sasamar polah
Teu bisa dipangpaleutkeun
Teu bisa dibebenjokeun
Nu aya dina lamunan beurang peuting
Ukur Ai
Rumasa teu bisa mungkir
Asep oyag-oyagan ku Ai
Rumasa teu bisa bohong
Asep eundeug-eundeugan ku Ai
Tue bisa mungkir jeung bohong
Nu aya dina hate Asep ngan ukur Ai

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »