Lirik Lagu

nolae gasa, song lyrics, lÄttexter, testi di canzoni, paroles de chansons, letras de canciones, Kashi, teksty pesen

Monday, August 18, 2014

Lirik Lagu Badminton - Benyamin S



Badminton dimana-mana
Di kampung jeung di kota
Badminton keur suka-suka
Ngalipur manah sungkawa

Dilob, apung-apungan
Dicok, kana net nyangsang
Dismesh, ka beulah kenca
Backhand, tisoledat

Kok na, ku bulu entog
Net na, samping na butut
Raket na, panggebug kasur
Tempat na, tempat na di kebon awi

Urang nu backhand
Abdi nu forehand
Abdi second hand
Maneh second hand

No comments: