Lirik Lagu Badminton - Benyamin S



Badminton dimana-mana
Di kampung jeung di kota
Badminton keur suka-suka
Ngalipur manah sungkawa

Dilob, apung-apungan
Dicok, kana net nyangsang
Dismesh, ka beulah kenca
Backhand, tisoledat

Kok na, ku bulu entog
Net na, samping na butut
Raket na, panggebug kasur
Tempat na, tempat na di kebon awi

Urang nu backhand
Abdi nu forehand
Abdi second hand
Maneh second hand

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »