Lirik Lagu Darso - Ayun Ambing

Darso - Ayun Ambing

Deungkleung dengdek
Anaking jimat awaking
Geura bobo
Panutan kalbu
Ema hidep aya di pangumbaraan
Nyiar rizki buburuh jadi TKI

     Deungkleung dengdek
     Anaking di ayun ambing
     Ulah rungsing tepung jeung peuting
     Anggur nyaring na mangsa keur sepi jempling
     Ngadu'a Ema hidep enggal mulang

Ukur cimata nu jadi ubarna
Rasa kasono
teu weuleh ngadodoho

     Sanajan urang paanggang
     Hate mah paanjang anjang
     Sanajan urang papisah
     Ka Gusti Urang sumerah diri

Kieu buktina
Kedah kieu nasibna

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »