Lirik Lagu

nolae gasa, song lyrics, låttexter, testi di canzoni, paroles de chansons, letras de canciones, Kashi, teksty pesen

Saturday, January 31, 2015

Lirik Lagu Doel Sumbang – Ditalipak

Bobogohan lima belas bulan
Jeung si denok urang Banjaran
Randa ngora hade rupa
Anak bungsu Bandar gula

Salah naon atuh salah naon
Dosa naon dosa naon
Kurang naon ari kuring kurang naon
Diputuskeun ditengan jalan

Hawar hawar meunang beja
Dijodokeun ku kolotna
Jeung pulisi lalulintas
Kang Wahyu urang Cicadas

Randa ngora hade rupa
Serab ku pangkat jeung  banda
Ka kuring ngadadak tega
Nyieun surat putus cinta

Hanas kuring guda gade
Brobroan barang bere
Pangaboga ampir beak
Teu sangka rek ditalipak

No comments: