Lirik Lagu

nolae gasa, song lyrics, låttexter, testi di canzoni, paroles de chansons, letras de canciones, Kashi, teksty pesen

Saturday, January 31, 2015

Lirik Lagu Doel Sumbang – Nini Urang Nagri

 

Nini nini peot geus gomplok ku huis
Siga budak anu murag bulu bitis
Unggal poe gawe ngador jeung ngageulis
Pake bedak pake lipstick
Pake shadow rambut palsu
Siga jurig tangkal waru

Make baju necis hayang jiga artis
Ucad aced hayang jiga peragawati
Sura seuri huntu tinggal tilu siki
Calangapna gede teuing
Nepikeun ka asup angin
Mindeng pisan kabesekan

Nangkring di jalan tikungan
Ngaheureuyan budak bujang
Poho umur poho incu
Asa aing geulis keneh

Sura seuri
Tual toel
Gura gero
Kucap kiceup
Umat imut
Gutak gitek
Gubay geboy
Ucad aced
Asa kewes

Cumentil leuwih ti hostes

No comments: