Langsung ke konten utama

Lirik Lagu Doel Sumbang - Col Blem

Col blem col blem
Ari jelma ayeuna
Teu koop boga kawasa
Asa aing pangluhurna
Sagala tara tatanya
Dah ceunah teu perlu nanya
Da teu sieun kumaha
Col blem col blem
Col blem col blem
Sagala rupa dihakan
Euweuh nu wani nyarekan
Sieun ku kakawasaan
Sagala rupa dicokot
Euweuh nu wani nyarongot
Sieun kalahkah dicopot!
Jalma leutik kabeukina paling kejo
Eta oge senen kemis
Bari saukur jeung buncis
Jalma gede lampah loba nu teu hade
Asa gede asa gede
Sagala hayang nu gede
Leuweung, gunung, kebon, walungan,
Laut, sawah, malahan getih batur geh dihakan
Meungpeung aya kasempetan
Meungpeung kuat ku jabatan
Jalma sengsara
Sanajan hidup sengsara
Kdu maok bulak balik mikir heula
Nu beunghar sagala aya
Malingan duit nagara
Meni teu gableg ka era
Nu leutik malarat
Loba anu daek sholat
Sok sieun lamum maksiat
Nu gede konglomerat
Loba nu jaradi bangsat
Iman renghat moral bejad
Hareudang krisis moneter
Ku dolar rupiah teler
Nu leutik gugurubugan
Siga jaer kasaatan
Nu loba duit di bank
Ngadadak mareuli gudang
Loba oknum haram jadah
Paresta narimbun barang
Col blem col blem
Col blem col blem
Sembako sembako
Kamana atuh sembako
Sembako bingung cingogo
Cicing di gudang nu gelo!
Jalma leutik mah siga sireum
Meus meus katincak meus-meus katincak
Keun sing sabar wae
Ulah hayang nyoco
Angguran mah urang leuwih deukeut ka gusti
Da hirup mah kapan muter
Suga isuk pageto mah urang aya diluhur
Ngan sing inget
Mun geus diluhur
Ulah siga nu garelo nu didongengkan tadi
Omat Nya!
Sakitu wae lah ti kuring mah
Lamun kuring kurang hade nyarita
Hampura we dah kuring kurang nyakola
Eta oge lain teu hayang sakola
Ngan kapan sakola ayeuna mah sagala kudu
Ku duit
Ku duit Abah Eon ku duit!
Aya duit bisa sakola
Soal otak nomer dua
Da ceunah soal angka peunteun mah bisa
Diatur ku dana
Kitu oge ceuk beja (harunten ka baraya di P dan K)
Lamun seug bener teh eta beja
Pantesan wae atuh
Ayeuna loba nu boga gelar sarjana
Tapi ngan saukur gelar
Uteukna mah biasa biasa saja
Hah hah hah hah !

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Lirik lagu Doel sumbang - Runtah

Doel sumbang - Runtah

Panon na alus,irung alus,biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus
Ngan hanjakal pisan kalalakuan siga SETAN
Gunta ganti jalu teu sirikna unggal minggu

                   Naha kunaun nu geulis loba nu bangor
                   Naha kunaon nu bangor loba nu geulis
                   Sigana mah ngaraasa asa aing hade rupa
                   Bisa payu ka sasaha tungtung na jadi cilaka

Kulit klir koneng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarig
Biwir beureum, beureum jawer hayam 
Panon coklat kopi susu

                  Ngan naha atuh beut di mumurah
                  Geblek hirup daek jadi RUNTAH
                  Ulah banggga bisa gunta ganti jalu
                  Komo jeung poho di baju

 >> Download lagu Doel sumbang - Runtah <<
Lirik lagu Doel Sumbang lainnya:
Lirik Lagu Doel Sumbang - Sabtu BusyetLirik Lagu Doel Sumbang – Nini Urang NagriLirik Lagu Doel Sumbang – DitalipakLirik Lagu Doel Sumbang - Jol

Lirik Lagu Nike Ardilla - Tinggalah Diriku Sendiri

Dalam gelisah hati yang resah
Aku diam sendiri…
Merenungi yang kini terjadi…
Diantara kita berdua…

Semua mimpi yang pernah ada
Telah musnah segalanya…
Karena kini… kita tlah berpisah
Tinggalalah diriku sendiri

Aku bagai nelayan… yang kehilangan arah…
Dan tak tau kemana…
Oh…oh… Kuharus bersandar…

Oh Tuhan tolonglah
Tunjukkan jalan…
Pada diriku….

Lirik Doel Sumbang - Beja ti Jurig

Budak lalaki kasep umur satepak
Ka dokter spesialis kulit jeung duraring
Araraneh aya naon ku araraneh

Budak awewe geulis umur satepak
Sore-sore ngantri di dokter kandungan
Araraneh aya naon ku araraneh

Ceuk beja ti jurig eta budak lalaki teh
Kasogot parabot bati ulin peuting
Ceuk beja ti jurig eta budak awewe teh
Bareuh padaharan bati ulin peuting

Nu matak barudak ulah osok ulin peuting
Sabab peuting loba jurig nyiliwuri
Bisi tibeleset tuluy dikekesed
Malahan bisa pareum digegel virus

Budak lalaki kasep umur satepak
Ka dokter spesialis kulit jeung duraring
Araraneh aya naon ku araraneh

Budak awewe geulis umur satepak
Sore-sore ngantri di dokter kandungan
Araraneh aya naon ku araraneh

Ceuk beja ti jurig eta budak lalaki teh
Kasogot parabot bati ulin peuting

Ceuk beja ti jurig eta budak awewe teh
Bareuh padaharan bongan ulin peuting

Nu matak barudak ulah osok ulin peuting
Sabab peuting loba ubrut nyiliwuri
Bisi tibeleset tuluy dikekesed
Malahan bisa paeh digegel virus