Lirik Lagu

nolae gasa, song lyrics, lÄttexter, testi di canzoni, paroles de chansons, letras de canciones, Kashi, teksty pesen

Monday, December 14, 2015

Lirik Lagu Doel Sumbang - Popotongan

Kamari
malam Minggu tanggal hiji
hayang lalajo India
di bioskop puseur kota

dipareng
papanggih jeung popotongan
beuki geulis beuki mencrang
hanjakal beuteung eusian

ngadadak
hayang neke hayang najong
nempo beungeut salakina
ani siga siki korma

untungna
basa rek indit lalajo
pikiran henteu keur ngaco
henteu nginum heula AO

otak lieur sirah panas
ningali kitu hate asa kahewos
jadi nepsong hayang nyiar bikang
susuganan aya anu lelengohan

meunang pisan, jangkung badag
beungeut geulis leumpang ngagegak
hanas kuring geus ngarayu bebeakan
haram jadol geuning aya kalecian

No comments: