Lirik Lagu

nolae gasa, song lyrics, lÄttexter, testi di canzoni, paroles de chansons, letras de canciones, Kashi, teksty pesen

Tuesday, December 15, 2015

Lirik Lagu Doel Sumbang - Si Gelo

mun bareng ningali hirup batur amis
panon rateg kana halis benet sinis
ngumbar nafsu ngumbar fitnah ungal poe
panas hate lampah jadi hente hade

unjang anjang ka tatangga disalembur
sumut ngabudah ngomongkeun batur
siganateh mun ningali batur maju
saetikge si gelo teu satuju

aeh2 naha bet kitu
aeh2 meni2 lucu
aeh2 naha bet sirik
ai rupa jalma hatena jangkrik

lamun pareng ningali batur malarat
lenget keprok ungal poe tara telat
komo ningali batur sagala beak
serina ngabarakatak tuluy surak

No comments: