Lirik Lagu

nolae gasa, song lyrics, låttexter, testi di canzoni, paroles de chansons, letras de canciones, Kashi, teksty pesen

Thursday, October 6, 2016

Lirik Lagu Daerah Jawa Barat - Manuk Dadali



Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Mébérkeun jangjangna bangun taya karingrang
Sukuna ranggoas reujeung pamatukna ngeluk
Ngapak méga bari hiberna tarik nyuruwuk

    Saha anu bisa nyusul kana tandangna
    Gandang jeung perténtang taya bandinganana
    Dipikagimir dipikasérab ku sasama
    Taya karémpan kasieun lébér wawanénna
*
Manuk dadali manuk panggagahna
Perlambang sakti indonesia jaya
Manu dadali pangkakoncarana
Resep ngahiji rukun sakabehna

    Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
    Silih pikanyaah teu inggis béla pati
    Manuk dadali ngandung siloka sinatria
    Keur sakumna bangsa jeung rahayat Indonésia
*

No comments: