Lirik Lagu

nolae gasa, song lyrics, lÄttexter, testi di canzoni, paroles de chansons, letras de canciones, Kashi, teksty pesen

Friday, October 7, 2016

Lirik Lagu D'Bozeg - Sorabi Bandros



Satengah dua janari
Sabada solat tahajud geus biasa
Terus marud kalapa
Lagu angger keur neangan eusi beuteung

Kieu gening dagang sorabi
Marud ngagasrok keur dagang subuh haraneut
Lamun dagangan laris jam tujuh
Boga bekel beas dua kioloeun

Reff :
Teu jadi artis sinetron ge bae
Teu jadi penyanyi tenar ge bae
Teu jadi sekretaris ge wios
Teu jadi istri pejabat ge wios

Saukur hayang hirup cukup
Rumah tangga nu bahagia

Beh namah gening sanasib
Akang ge marud ngagasrok kalapa ngadonan bandros
Atuh sugan arurang teh jodo
Ambeh bisa ngadonan duaan

Akang ngagasrok
Nyai nu nandean
Akang nu ngesang
Nyai nu baraseuh
Alus kalapa na
Kentel cipati na

Gawe duaan mah ngareunah pisan
Yu urang ka bale nyungcung

Hayu urang papada sing  kompak
Kapanghulu niat akad nikah
Rumah tangga nu sakinah mawaddah warohmah

Mun dipareng boga katurunan
Muga-muga anak nu soleh
Sarakola sing junun nu pinter
Elmu tungtut dunia siar

Back to Reff

No comments: