Lirik Lagu Nining Meida - Bagja Jeung Cinta

 Nining Meida - Bagja Jeung Cinta

Biru laut, biru langit
Biru harepan urang
Puith rasa,putih ati
Putih ka asih urang

Biru lambang, pangjugjugan
Biru kahayang urang
Putih rasa, nu saéstu
Putih ka asih urang

Urang nu ngalakonan
Urang nu satujuan
Naratas bagja jeung cinta
Najan loba halangan, najan loba rintangan
Kamelang nganteur marengan

Lambey kayas, beureum damis
Kareueut émut manis
Ngalangkangan cinta urang
Langgeng abadi ngahiji

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 komentar

komentar
November 24, 2014 at 11:00 PM delete

ya sama2...
makasih juga udah mau bkunjung...
:)

Reply
avatar