Lirik lagu Doel sumbang - Runtah

Doel sumbang - Runtah

Panon na alus,irung alus,biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus
Ngan hanjakal pisan kalalakuan siga SETAN
Gunta ganti jalu teu sirikna unggal minggu

                   Naha kunaun nu geulis loba nu bangor
                   Naha kunaon nu bangor loba nu geulis
                   Sigana mah ngaraasa asa aing hade rupa
                   Bisa payu ka sasaha tungtung na jadi cilaka

Kulit klir koneng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarig
Biwir beureum, beureum jawer hayam 
Panon coklat kopi susu

                  Ngan naha atuh beut di mumurah
                  Geblek hirup daek jadi RUNTAH
                  Ulah banggga bisa gunta ganti jalu
                  Komo jeung poho di baju


 Lirik lagu Doel Sumbang lainnya:

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »