Lirik Lagu

nolae gasa, song lyrics, låttexter, testi di canzoni, paroles de chansons, letras de canciones, Kashi, teksty pesen

Sunday, November 3, 2013

Lirik Lagu Mumun - Doel Sumbang

Mumun - Doel Sumbang

Loba nu nganjang ka mumun
Loba nu resep ka mumun
Loba nu bogoh ka mumun
Loba nu gelo Ku mumun
walah
                       Rumasa asep age suka ngadadak ngagaduh rasa cinta
                       Rumasa ngan asep rumasa rek naon anu di sogrokeun

Kuruunyung oji jeung mersi
jol udin mawa BMW Tatang dodo mawa volvo
ana mawa toyota
walah
                       Rumasa asepmah teu boga rumasa asep sangsara ku dun ya
                       Rumasa modal ukur cinta ditambah nawaetu rek satia

Mumun milih mana
Muumuun milih saha

Kang asep tong cang caya
Mumun pasti milih didinya

                        Ngagebrai dun ya jadi caa ang asatuh karena pipikiran
                        Sare tibra dahar mirasa
                        Nyata cinta teu kabeh ningali dun yaa

Loba nu nganjang ka mumun
Loba nu resep ka mumun
Loba nu bogoh ka mumun
Loba nu gelo Ku mumun

                        Rumasa asep age suka ngadadak ngagaduh rasa cinta
                        Rumasa ngan asep rumasa rek naon anu di sogrokeun

Kuruunyung oji jeung mersi
Jol udin mawa BMw Tatang dodo mawa VOLVO
Ana mawa toyota
walah


Lirik Lagu Doel Sumbang lainnya :

5 comments:

aang rahadian said...

sedih laguna teh

Torik kotul aosat said...

hehe...
aya kenangan na jigana ieu mah nya kang...

Torik kotul aosat said...

hehe...
aya kenangan na jigana ieu mah nya kang...

Widi AIS said...

Nyanyikeun iyeu jang kecengan 2 taun kamari, taun payun si kecengan tos bade nikah jeung abdi.. meuni asa nga gebtai dunia jadi caang

Torik kotul aosat said...

waahhh mantap dong broo...